Thee Tips

Thee Tips

Dé theeblog met alle tips & tricks voor jouw thee-ervaring

Over mij

Hey liefste theeliefhebber,

Mag ik daarvan uitgaan? Dat je mijn blog gevonden hebt omdat je net als mij een grote liefde voor thee hebt? Ik gok van wel!

theetips over mijOp Theetips.be deel ik met jou mijn nieuwste inzichten in de theewereld. Sinds ik voor het eerst naar het Noorden van Thailand reisde ben ik namelijk helemaal in de ban van thee. Tot voorheen had ik er niks mee, maar dat kwam vooral omdat thee voor mij toen louter die builtjes thee uit de supermarkt waren. In Thailand werd ik oolong thee voorgeschoteld en de smaak en het aroma waren zo intens dat het mij nooit meer losgelaten heeft. Later ben ik nog vaak teruggereisd naar Thailand om meer over thee te ontdekken. Ook maakte ik twee jaar geleden een reis naar Sri Lanka waar ik weer heel wat bijleerde. Nog heel wat theelanden staan op mijn verlanglijstje om te bezoeken.

Thee is zoveel meer dan enkel een verkwikkende kop in de ochtend. Ondertussen weet ik ook dat ik thee kan inzetten voor allerhande kwaaltjes en mijn lichaam en geest op een natuurlijke manier kan ondersteunen met deze heerlijke warme drank. Ik drink thee dan ook de ganse dag door. En daarmee bedoel ik niet enkel thee van de theeplant, ook alle infusies hebben zoveel te bieden. De wereld van de melanges is ook heel groot en rijk. Op mijn blog vind je dan ook heel veel over fruit- en kruidenthee bijvoorbeeld.

Ik hoop je liefde voor thee nog groter te maken door mijn tips te delen. Ik zou zeggen experimenteer ten volle met deze heerlijke drank!

En nu al SAN-THEE!

Liefs,

Jolien