Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een theeliefhebber? Er zijn allerlei leuke cadeaus die je kunt geven! Stel bijvoorbeeld een theepakket samen, laat een theedoos bedrukken met een gepersonaliseerd ontwerp of doe theeaccessoires cadeau. We zetten vijf leuke cadeautips voor de theeliefhebber in jouw leven op een rij.

Een bijzondere theepot

Een theepot is het ideale cadeau voor een theeliefhebber. Theepotten zijn er in allerlei soorten en maten. Je kiest bijvoorbeeld voor een ouderwetse theepot met een bloemetjespatroon of een theepot in een bijzondere vorm. Om het cadeau echt af te stemmen op de ontvanger, kies je voor een theepot die bij hem of haar past. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een favoriet dier zijn of in een stijl die past bij de theeliefhebber in jouw leven. Er zijn theepotten gemaakt van glas met een simpele en elegante uitstraling, maar ook theepotten van porselein in allerlei vormen. Ook leuk: een fluitketel cadeau doen om ouderwets thee te zetten.

Een gepersonaliseerde theedoos

Iedere theeliefhebber heeft een theedoos nodig. Een theedoos is een doos met verschillende vakjes, zodat je verschillende smaken thee op één plek kunt bewaren. Je zet de theedoos bijvoorbeeld op het aanrecht of in de woonkamer neer, zodat je gasten of jijzelf altijd voldoende keuze hebben. Theedozen zijn er in allerlei stijlen: een simpele doos van hout, een doos met een mooi motief of met een transparante bovenkant. Wil je het cadeau extra origineel maken? Dan laat je een theedoos personaliseren met een ontwerp, zoals een mooie print of spreuk die écht bij de ontvanger van het cadeau past.

Zelf een theepakket samenstellen (of een theepakket kopen!)

Een theeliefhebber kan nooit genoeg thee hebben en het is leuk om nieuwe smaken uit te proberen. Een leuk cadeau is dan ook om een theepakket samen te stellen. Maak een mooi pakket met verschillende theezakjes die je bijvoorbeeld cadeau doet in een leuke theedoos. Je kunt ook een theepakket maken met verschillende smaken losse thee. Zorg ervoor dat je hier ook een thee-ei of theezeef bij geeft, zodat de theeliefhebber in je leven direct de nieuwe smaken kan proberen. Je kunt kiezen voor een simpele variant in de vorm van een ei, maar er zijn tegenwoordig ook varianten in de vorm van leuke dieren verkrijgbaar. Hieronder kan je enkele leuke voorgemaakte theepakketjes vinden van Thee.be.

Een set theeglazen

Een set met theeglazen is een mooi cadeau voor een theeliefhebber. Je maakt het cadeau speciaal door voor luxe theeglazen met een elegante uitstraling te kiezen. Zo maak je het drinken van een kop thee bijzonder voor de ontvanger van het cadeau. Een set theeglazen bestaat vaak uit vier of zes glazen, waardoor de ontvanger gezellig samen met zijn of haar vrienden of familie thee kan drinken. Je kunt een set theeglazen cadeau doen in combinatie met een heerlijke smaak losse thee of een thee-ei in een originele vorm.

Een high tea

HIgh Tea CadeautipWil je liever een ervaring cadeau doen? Een theeliefhebber maak je blij met een high tea. Tijdens een high tea ga je samen thee drinken, waarbij je allerlei lekkere hapjes geserveerd krijgt. Denk hierbij aan belegde boordjes, gebak en ander zoets. Alles wordt prachtig geserveerd en je beleeft samen of met een groepje een leuke middag.

Een high tea is op veel plekken te boeken en dus kijk je waar bij jou in de buurt dit mogelijk is. Geef de ontvanger van het cadeau een tegoedbon en zorg ervoor dat je een reservering plaatst wanneer je een datum voor de high tea geprikt hebt.